Slow Steps

Ontspannen van binnen naar buiten

Contact
Meskers NHN - Slow Steps Schorrekruid 9
1775 HB Middenmeer
0227-503059
06-22212889
Contactformulier »


Blog volgen
Logo Meskers NHN

Blog

Natuurcoaching in Portugal

Al lang van tevoren had ik me aangemeld voor de opleiding Natuurcoaching van Innersteps in Portugal. En in februari was het dan zover. Wat een geweldige ervaring!


Natuurcoaching

Superinteressante lessen van trainer Nanette Kant, de deelnemers en de groepssfeer, de quinta waar we verbleven, de heerlijke maaltijden die onze 'privé-kok' Katja voor ons bereidde en natuurlijk de prachtige natuur in de Algarve in deze tijd van het jaar.

De natuur houdt ons een spiegel voor

Heel bijzonder om tijdens deze intensieve trainingsweek, zowel in de rol van coach als van coachee, te ervaren hoe krachtig en prachtig de natuur ons een spiegel kan voorhouden. Antwoorden liggen in jezelf, je kunt er alleen niet altijd even makkelijk bij komen.


In de natuur kom je in beweging, letterlijk en figuurlijk. Wat vast zit kan loskomen, zodat jij je ervan bewust wordt. Er ontstaat ruimte voor antwoorden en inzichten van binnenuit. Zo kunnen er 'richtingaanwijzers' komen waardoor jij weet hoe je verder wilt. Je komt meer in balans en voelt je energieker en lichter.


Heel graag wil ik deze manier van coachen verder in praktijk gaan brengen. Zou jij willen ervaren wat Natuurcoaching jou kan brengen? Wellicht kunnen wij iets voor elkaar betekenen; jij een (aantal) gratis sessie(s) van zo'n anderhalf uur, ik een fijne manier om met en van jou te leren... Ik nodig je uit om een berichtje te sturen via het contactformulier.5 maart 2017 | Ditty | ReageerShare

Volgende blog »


Blog volgen


NB:
juli 2017 - Het aanbod uit deze blog is inmiddels vervallen. Dank aan alle proefpersonen!
Een afspraak maken kan natuurlijk wel. Of kijk bij natuur- en wandelcoaching voor meer info.


Naar boven