Slow Steps

breng rust in jezelf en haal ’t beste uit je leven

Agenda kort
7-14 februari 2019:
Natuurretraite Madeira »

Voorjaar 2019:
Natuurretraite Schoorl »

Najaar 2019:
Natuurretraite Veluwe »


Volledige agenda:
Diensten en agenda »


Contact
Meskers NHN - Slow Steps Schorrekruid 9
1775 HB Middenmeer
0227-503059
06-22212889
Contactformulier »
Logo Meskers NHN

Natuurretraite Schoorl

duinen, strand en zee


Uitwaaien aan de kust en vertoeven in het mooie duindorp Schoorl. Splinternieuwe appartementen van B&B 'Het Oude Atelier', de zilte zeewind, glooiende duinen en het uitgestrekte strand. Perfecte locatie om alle ruis even uit te zetten, je hoofd 'leeg' te maken en overspanning te laten verdwijnen, in deze 5-daagse Natuurretraite.


Kleinschalig en exclusief voor vrouwen.


Incl. creatieve schilderworkshop onder leiding van kunstenares Maritha Munster.


Thema: 'Hoe blijf je ontspannen en geïnspireerd in de 24/7 hectiek?'


5 dagen loskomen van alle drukte en beslommeringen. Opgaan in jezelf, de groep en de natuur. Terug naar waar het werkelijk om gaat voor jou en weer in contact zijn met je kern. Daar is rust en ontspanning voor nodig. Stilte in jezelf.


Aan de hand van verschillende oefenvormen ga je je vermogen om te ontspannen herstellen en verdiepen: o.a. mindful wandelen, ontspannings-, adem- en aandachtoefeningen, meditatie.


In de creatieve schilderworkshop krijgt je intuïtie alle ruimte. Laat je raken en inspireren door het proces en het resultaat. De kleuren en vormen die op je blanco doek verschijnen zijn een uiting van je innerlijk. Veelzeggende beeldtaal.


Creatieve natuurcoaching - werkvormen in en met de natuur - nodigt je uit te reflecteren op jezelf en je leven. Als een echte strandjutter ga je van alles bij elkaar scharrelen en gebruiken in je opdrachten: schelpen, zeewier, zwerfhout, veertjes, touw, kurk, aangespoelde flessen, noem maar op. De natuur, en ook het creatief schilderen, werken ontspannend en spiegelend. Deze werkvormen geven vaak verheldering en inspiratie op een onverwachte manier. Dit helpt je verder op (jouw) weg: je zet stappen in je persoonlijke ontwikkeling. Werken aan jouw persoonlijk en natuurlijk leiderschap.


De groepsdynamiek van 'vrouwen onder elkaar' geeft een extra dimensie aan de retraite. Er wordt gelachen, gehuild, gemopperd en gejubeld. In alle veiligheid luisteren naar elkaars verhalen inspireert en verbindt. En geeft kracht. Vrouwkracht.


Naast het programma is er tijd voor jezelf, bv. om naar het gezellige centrum van Schoorl, Bergen of Groet te gaan, een terrasje te pakken, je in de tuin of op de veranda te settelen met een mooi boek, of juist lekker te niksen.


Heerlijk tot rust gekomen en geïnspireerd ga je na deze midweek-retraite naar huis. Je nieuwe inzichten, sprankelende ideeën en plannen neem je natuurlijk mee. De praktische tips en ontspanningstools kun je thuis meteen toepassen.


Daar word je een evenwichtiger en blijer mens van en dat ga je uitstralen! En van jouw levensenergie pikken de mensen om je heen een graantje mee!


Klik op de button voor alle informatie over het programma, de accommodatie, data en kosten.Natuurretraite Madeira
Top