Slow Steps

Ontspannen van binnen naar buiten

Agenda kort
18-20 sept. 2019:
Natuurretraite Veluwe »

21-28 nov. 2019:
Natuurretraite Madeira »

voorjaar 2020:
Natuurretraite Schoorl »


Volledige agenda:
Diensten en agenda »


Contact
Meskers NHN - Slow Steps Schorrekruid 9
1775 HB Middenmeer
0227-503059
06-22212889
Contactformulier »
Logo Meskers NHN

Natuurretraite Veluwe

het bos als achtertuin


Voor– of nazomeren in de prachtige B&B 'Viva la Veluwe' met het bos als achtertuin en eekhoorntjes als buren. Perfecte locatie om alle ruis even uit te zetten en op adem te komen, in deze 3-daagse Natuurretraite.


Kleinschalig en exclusief.


Op verschillende manieren ga je je vermogen om te ontspannen trainen: mindful wandelen, adem- en ontspanningsoefeningen, aandachttraining, meditatie.


Uitdagende werkvormen in en met de natuur – natuurcoaching – nodigen je uit jezelf en je leven onder de loep te nemen. De natuur spiegelt en de oefeningen geven vaak verrassende inzichten. Die helpen je verder op (jouw) weg: je zet stappen in je persoonlijke ontwikkeling en werkt aan jouw persoonlijk en natuurlijk leiderschap.


De groepsdynamiek geeft een extra dimensie aan de retraite. Samen wandelen, oefenen, lachen, huilen, mopperen en jubelen. In alle veiligheid luisteren naar elkaars verhalen inspireert en verbindt. En het geeft kracht.


Naast het programma – je bepaalt natuurlijk zelf of je aan alle onderdelen mee wilt doen – is er tijd voor jezelf. Bijvoorbeeld om naar het levendige centrum van Vierhouten of Nunspeet te gaan, te relaxen in de luxe jacuzzi, je op je terras of in de tuin te nestelen met een mooi boek, of juist lekker te niksen.


Heerlijk tot rust gekomen en opgeladen ga je na deze korte retraite huiswaarts. Vol nieuwe inzichten, frisse inspiratie en praktische tools die je thuis meteen kunt inzetten.


Daar word je blij van! En de mensen om je heen ook!


Klik op de button voor alle informatie over het programma, de accommodatie, data en kosten.Natuurretraite Madeira
Top