Slow Steps

Ontspannen van binnen naar buiten

Logo Meskers NHN

Rechten, proclaimer en privacy


1. Rechten

Deze website is vormgegeven in eigen beheer. De foto's op deze website zijn uit eigen archief. De teksten zijn geschreven door team Meskers NHN.

Auteursrechten op beeldmateriaal, teksten, namen en logo's op deze website zijn voorbehouden. Niets uit deze site mag worden gebruikt, verveelvoudigd, overgedragen, gedistribueerd, gepubliceerd of opgeslagen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Meskers NHN. Dit geldt ook voor het verveelvoudigen van informatie en/of het delen daarvan door publicatie via een electronisch netwerk.

Op alle behandelingen, sessies en bijeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

2. Proclaimer

Deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Er kunnen echter desondanks onjuistheden of onvolledigheden in voorkomen. Meskers NHN kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor mogelijke directe of indirecte gevolgen van deze onverhoopte onjuistheden of onvolledigheden.

De informatie die op onze website wordt verstrekt, kan op elk moment zonder voorafgaande mededeling of verplichting worden gewijzigd.

Op deze website wordt op diverse pagina's een link naar externe websites en pagina's weergegeven. Meskers NHN is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud en gedragscode van deze externe websites en pagina's.

3. Privacy

Alle informatie die je verstrekt, wordt uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld.
Zie verder de complete privacy- en cookieverklaring.Top