Slow Steps

breng rust in jezelf en haal ’t beste uit je leven

Logo Meskers NHN

Referenties

ervaringen van deelnemers

Dankzij Ditty haar oefeningen en hulp heb ik in plaats van altijd hoofdpijn na een drukke werkdag en een sportieve inspanning, bijna nooit meer last van hoofdpijn. Ditty legt de oefeningen op een duidelijke manier uit en vertelt daarbij ook wat het nut is van de oefeningen. Ik heb de behandelingen(noem je dit zo) bij Ditty als erg prettig ervaren en ga in de toekomst als het nodig blijkt zeker terug komen.


Eline
(Adem- en ontspanningstherapie)
Bij Ditty volgde ik , ik zou het willen noemen een ademtraining.

Dit omdat ik na jarenlang op een veel te hoog tempo gewerkt te hebben in combinatie met een verkeerde houding, een ingeklemde zenuw in mijn lieskanaal met heel veel klachten had opgelopen. Je vraagt je misschien af wat dat met ademhaling te maken heeft en dat was voor mij ook een ontdekking want de spieren van bekken tot aan je middenrif zijn met elkaar verbonden. Zo zette ik dus door mijn blessure in mijn been ook mijn ademhaling helemaal vast.

De ademhalingstraining deed ik op advies van mijn fysiotherapeut die mij intensief gedurende 1.5 jaar behandelde. In totaal kwam ik 7 keer op ademtraining; Ditty nam alle tijd, legde de oefeningen heel goed uit en steeds volgde ik haar adviezen op, je moet namelijk wel trainen om enig effect te bereiken.

Groot was voor mij het compliment wat mijn fysiotherapeut mij gaf toen zij na enkele keren opmerkte dat ik het ademhalen nu echt meer ontspannen deed.

Zelf merkte ik al op dat ik de techniek van Dixhoorn, die ik ook heb bestudeerd, zeer goed kan toepassen en mij enorm heeft geholpen in mijn revalidatieproces.

Ik vind dat deze techniek meer bekend zou moeten zijn en meer toegepast tezamen met andere vormen van therapie, het zal de terugkomst in arbeidsproces versnellen is mijn mening.


Anne
(Adem- en ontspanningstherapie)
Met Ditty had ik al snel een persoonlijke klik, zij creëert een veilige omgeving waarin we veel dingen hebben uitgewisseld. Er is geen vastomlijnd programma wat moet worden doorlopen, ze levert in feite maatwerk. Ze is oprecht geïnteresseerd, consciëntieus, denkt over dingen na en komt daar ook op terug. Het maakt dat je dingen van haar aanneemt. Naast aandacht voor ontspanningstechnieken heeft ze me ook veel praktische tips gegeven die dagelijks toepasbaar zijn. Uiteindelijk zorg je zelf voor verandering maar zij begeleidt je heel goed tijdens het proces!


Lisa
(Adem- en ontspanningstherapie)
Ik heb deelgenomen aan de eerste natuurretraite en kan eigenlijk alleen maar zeggen: dit is echt een cadeautje voor jezelf! De locatie is prachtig, een fijne Bed & Breakfast met het bos als achtertuin. Ditty had alles perfect voorbereid maar gaf naast het programma ook voldoende ruimte voor goede gesprekken. We hebben fijne wandelingen gemaakt in het bos, ook een stiltewandeling wat heel bijzonder is, echt weer een stukje bewustwording. We hebben genoeg tips meegekregen zodat we thuis ook wat kunnen met stressmomenten, heel fijn!


Anita Pronk-Rietvink
(Natuurretraite Veluwe)
De ademtherapie is erg helpend voor mij geweest. Het heeft voor bewustwording gezorgd, beter voor mezelf zorgen. Ditty is een fijne persoonlijkheid met een groot inlevingsvermogen. Ze straalt rust uit en volgt jouw tempo. Erg prettig.


Danielle van Deijk
(Adem- en ontspanningstherapie)
Ik heb de natuur coaching en ademhalingstherapie bij Ditty als erg prettig ervaren. Ditty is een vrouw met een goed luisterend oor en tegelijkertijd kan zij zich goed empathisch inleven. Ik heb veel aan beide therapieën gehad, meer dan aan de reguliere therapieën die ik eerder al eens had gevolgd. Tijdens de therapieën ben ik dichter bij mijzelf komen te staan en erachter gekomen dat sommige problemen dieper liggen dan dat ik in eerste instantie dacht. Het heeft mij erg geholpen en raad het dan ook zeker aan om eens te proberen!


Marisa Pronk
(Ademtherapie en Natuurcoaching)
De natuurcoaching was voor mij een goede input voor het onderzoeken van mijn persoonlijke thema
De beweging en de oefeningen maken dat je loskomt uit je hoofd en je vanuit je gevoel gaat reageren en begrijpen op een diepere laag.
Ditty begeleid je daarbij professioneel met gerichte vragen.


Karin
(Natuurcoaching)
De natuurcoaching met Ditty heb ik als heel effectief ervaren. Ze stelt de juiste vragen en biedt een geduldig en aandachtig luisterend oor, waarna ze de onbewuste kernpunten weet te benoemen. Met dat inzicht kan ik verder en daarvoor ben ik dankbaar.


Monique de Leeuw
(Natuurcoaching)
Het was een fijne wandeling! Wat betreft jouw begeleiding kwamen bij ons de woorden 'zorgzaam' en 'zorgvuldig' op.


Marion Riteco en Marieke Biersteker
(Stiltewandeling)
Hartelijk bedankt dat ik jouw proefpersoon mocht zijn. Ik heb er erg veel aan gehad. Je stelde de juiste vragen op het juiste moment. Er kwamen inzichten boven waar ik zelf nooit opgekomen zou zijn.


Micheline Kramer
(Natuurcoaching)
Heel erg bedankt voor dat je met mij mee wilde lopen. Ik heb erg veel van je geleerd. Ik ga zeker door en het zal vast nog even duren maar ik ga er komen. Ga zo door met hoe je nu werkt. Het is fijn en vertrouwd.


Hanneke
(Adem- en ontspanningstherapie)
Contactformulier Contactformulier Slow Steps Memo
Naar boven