Slow Steps

Ontspannen van binnen naar buiten

Agenda kort
18-20 sept. 2019:
Natuurretraite Veluwe »

21-28 nov. 2019:
Natuurretraite Madeira »

voorjaar 2020:
Natuurretraite Schoorl »


Volledige agenda:
Diensten en agenda »


Contact
Meskers NHN - Slow Steps Schorrekruid 9
1775 HB Middenmeer
0227-503059
06-22212889
Contactformulier »
Logo Meskers NHN

Voor ambitieuze mensen

met verantwoordelijkheid voor eigen welzijn


Je bent professional in het onderwijs. Of je werkt op een andere manier met mensen, op individuele basis of in groepsverband.

24/7 druk

Je staat midden in het leven. Druk met je relatie en/of gezin, huishouden, zorg, ouders, familie. Daarnaast met je carrière, opleiding, sport, sociaal leven. Je hebt graag je zaakjes voor elkaar, je hebt er last van als dingen niet kloppen. Je bent eigenlijk gewoon een perfectionist.

Klachten

Je probeert je tijd en energie zo goed mogelijk te verdelen. Maar de laatste tijd loopt het niet lekker. Je hebt last van spanningsklachten en betrapt jezelf regelmatig op kribbige reacties naar je omgeving.
In je werk merk je dat het je moeite kost vriendelijk en ontspannen met mensen om te gaan en problemen te laten bij wie ze horen. Blij en vrolijk ben je niet vaak meer.

Overspanning

'Gelukkig zijn' is de norm tegenwoordig. Je hoeft maar te kijken op de social media. Maar dat geldt niet voor jou. Jij hebt eerder het gevoel dat je op weg bent naar overspannenheid.

Doe er iets aan

Je realiseert je heel goed dat jijzelf degene bent die er iets aan kan doen. Je bent bewust van je verantwoordelijkheid voor je eigen welzijn.


Dus kom in actie...


Of liever nog: kom tot rust. Zoek de stilte op. Vertraag en ontspan. Zodat er ruimte komt voor wijsheid van binnenuit en jij op een natuurlijke manier keuzes kunt maken als dat nodig is.


Is dit lastig voor jou? Wil je er begeleiding bij?
Vind een coach waarmee het klikt. Ga samen aan de slag en ontdek waar de mogelijkheden liggen.
Zet de volgende stap in jouw persoonlijk en natuurlijk leiderschap.

Kies voor je welzijn ♥

Werkwijze

Ik nodig je van harte uit contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek of -wandeling. Neem een voorproefje van mijn manier van werken. Voel of de klik er is en of je met mij een traject wilt ingaan.


In de loop der tijd heb ik een werkwijze ontwikkeld die gebaseerd is op 5 pijlers: natuur, beweging, adem, ontspanning en creativiteit. Elementen uit diverse vakgebieden worden gecombineerd.
We gaan uit van een hbo-denkniveau.


Spreekt dit je aan?
Meld je aan, of kijk even rond op deze website.Contactformulier Contactformulier
——————————————————————

Zo af en toe stuur ik belangstellenden een Memo met nieuwtjes en weetjes. Wil jij die ook ontvangen?
Aanmelden kan via deze button.


Slow Steps Memo
Naar boven